Pametne kuće

Projektiranje i inženjering KNX sustava

Pametna kuća omogućuje potpunu kontrolu doma, sigurnost i moderan način života. Sustav kućne automatizacije se kontrolira preko mobitela, tableta i lokalno. Za kontrolu doma koristimo KNX sustav.

KNX je jedini otvoreni europski standard u zgradarstvu. Iza sebe imamo desetke objekata i zadovoljnih klijenata s ugrađenim KNX sustavom, a ujedno i smo i certificirani treneri za KNX sustave na nivou Hrvatske.

Klijentima nudimo uslugu procjene investicije, izrade projekta, kontrole i savjetovanja pri polaganju instalacije,sve do ugradnje i izvedbe te krajnje obuke korisnika kada cijeli sustav bude povezan i upušten.

KNX sustav ima neograničen niz mogućnosti i primjena, od kontrole rasvjete ,roleta i klimatizacije,sigurnosti od poplave te zaštite roleta, do kartičnog sustava za hotele, tipkovnica za daljinski check in gostiju u vašim apartmanima i slično.

Moguće je daljinsko upravljanje objektom. Također smo u mogućnosti izvršiti integraciju na Alexa voice service, tako da ćete moći upravljati svojom instalacijom putem glasovnih naredbi!

Ispod su slike nekih od projekata na kojima smo sudjelovali, više možete vidjeti na stranici reference .