Projektiranje

Izrađujemo idejne, glavne i izvedbene projekte elektroinstalacija te nudimo projektna rješenja usklađena s važećom zakonskom regulativom, hrvatskim (HRN) i međunarodnim (IEC) normama i pravilima struke. Izrađujemo i projekte s pametnim sustavom upravljanja te projekte automatizacije svih vrsta.

Najvažniji dio u građenju pametnih zgrada je kvalitetan projekt, zato prije početka projektiranja i polaganja kabela nudimo klijentima različite opcije automatizacije njihovog objekta te preciznu procjenu investicije, da bi se lakše odlučili koju razinu automatizacije žele. Koristimo suvremene alata za projektiranje, poput ZWCad softwarea za tlocrte i Eplana za izradu elektro shema.

Imamo iskustva u projektiranju elektrotehničkih sustava za stambene zgrade, poslovne zgrade, hotele, bolnice i objekte specijalne namjene. Posebno je značajno naše iskustvo u izradi elektrotehničkih projekata za hotele, sustava automatizacije strojarnica za grijanje/hlađenje kao i strojarnica bazenske tehnike za složene sustave.

Neki od većih projekata elektroinstalacija koje smo radili su projekt za hotele Medora u Tučepima, Pharos, Adriana, Amfora i Palace na Hvaru, elektroprojekt pogona za preradu mesa Petason u Solinu, Tommy prodavaonice u Taru i na Rabu i sl.

Radimo i projekte za ishođenje dozvola za obiteljske kuće.

Osim projektiranja,nudimo i usluge stručnog nadzora elektro projekata.

Ispod su slike nekih od projekata na kojima smo sudjelovali, više možete vidjeti na stranici reference .